Op stap met jouw bedrijf, school of gewoon met de vrienden? Vanaf minstens 10 personen kan je jouw dag bij Stafort helemaal zelf samenstellen!
Voor Bedrijven
In het fort hebben we verschillende zalen en faciliteiten ter beschikking om voor jouw bedrijf de ideale dag te organiseren. Met 3 meeting zalen, catering mogelijkheden, een ruime parking en tal van activiteiten kan je jouw bedrijfsdag invullen naar eigen wens.

Denk bijvoorbeeld aan: 
Teambuilding
Meeting
Seminarie
Opleidingsdag medewerkers
Afterwork
Voor Scholen
Van spannende activiteiten op ons adventure island tot samenwerken tegen de tijd om onze escape boxen op te lossen, met jouw school kan je bij ons terecht voor een onvergetelijke dag. 

Zo kan je bijvoorbeeld de dag beginnen met een sportief programma, ‘s middags even pauze nemen om er daarna weer in te vliegen tot jullie activiteiten er op zitten.

Stel je liever zelf jullie dag samen, aarzel dan niet om contact op te nemen! Dan bekijken we samen de mogelijkheden.
Vrijgezellen, Familie, Vrienden
Een speciale gelegenheid of gewoon eens gezellig samen zijn? Kom met jouw naasten naar het fort voor een dag vol avontuur en plezier! 

Voor of na jouw activiteit kan je iets lekker eten of nog gezellig napraten met een drankje op ons terras aan het water.

Of heb je iets te vieren en zoek je nog een zaal? Ook dan kan je op het fort terecht! 

Contacteer ons

Wij waarderen uw ideeën.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.